Вчера вечерта, в изискан столичен хотел, за пета поредна година се проведоха Хип-Хоп наградите. Сред гостите и отличените имаше много популярни изпълнители, като румънската звезда LARISE, 100 кила, СПЕНС, Гери-Никол, Дара, Dee и много други. На топ дизайнерката Миглена Каканашева - МЕГЗ бе поверено да връчи една от най-отговорните награди за вечерта, а именно - изпълнител на годината - мъж. 
В типично неин стил Каканашева бе заложила на провокативна визия, но този път симпатичното миньонче изглежда бе прекалило с дързостта си и бе оставило бельото си вкъщи. Миглена пристигна последна на церемонията, с близо час закъснение, а когато влезе в залата всички гости бяха шокирани да видят, че цепките на роклята й започват още от корема, пише ХотАрена.
 

В залата веднага започнаха шушукания, а дизайнерката, без капка неудобство, се запъти към ВИП масата, на която бе настанена, редом с представители на едни от най-големите бизнеси в страната, които определено не знаеха накъде на погледнат, за да не засегнат бизнес-дамата.

Когато в края на вечерта Каканашева стана, за да връчи важната награда, всички очакваха, точно като при фолк певиците, неприлично големите цепки да се отворят и фотографите да успеят да заснемат някой разкриващ изцяло долната част на тялото й кадър. За съжаление обаче това не се случи. 
 

Изглежда Мегз беше измислила нещо много хитро и дори за секунда нищо от тялото й не се видя,а дрехата сякаш бе прилепнала като с лепило, където трябва. Това обаче не попречи на гостите да се разсеят и почти никой да не е съсредоточен в иначе стойностната реч на Каканашева за отговорността на артистите и творчеството им.