Хармонията в нашия свят и в самите нас зависи от баланса на две основни енергии - мъжката и женската. Разделението между тях е много ясно. Мъжкото начало е свързано с твърдостта, управлението, последователността, а женското - с гъвкавостта, нежността и отстъпчивостта. Балансът на тези две противоположни енергии създава истинската хармония.

Светът, в който живеем, трудно може да бъде наречен хармоничен. В него преобладават мъжките енергии агресивност и скорост, които се отразяват негативно както на представителите на нежния, така и на представителите на силния пол. Жените са принудени да се противопоставят на мъжкия свят и да се опитват да оцелеят в него, губейки огромно количество от своята женска енергия. А това е пряк път към болести, депресия и проблеми в личния живот. 

За щастие, начините, с които можем да възстановим женската енергия, са известни, прости и много приятни. Освен това са по силите на всяка дама.  

Кои са симптомите, които сигнализират за нарушения в женския баланс и по какъв начин можете да възстановите женската си енергия, за да върнете хармонията в живота си, можете да прочетете jenata.blitz.bg.