Смятате ли, че се случва понякога, да дойде у дома ви някой, след когото да чувствате неприятно усещане, а другаде - отрицателна енергия, страх, отвращение? 

Пречистване на негативна енергия

ПРИЗНАЦИ НА НАТРУПВАНЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В ДОМА

 1. Има хлебарки и други вредни насекоми.
 2. Постоянно се губят неща.
 3. Често има болни членове на семейството и домашните любимци.
 4. Не растат и умират растения.
 5. Често горят крушки и електрически уреди без видима причина.
 6. Текат тръби, водопроводът често има проблеми.
 7. Сами се затравят и отварят врати и прозорци.
 8. Появяват се неприятни миризми без причина.
 9. Чести семейни конфликти.
 10. Живущите често имат апатия към всичко наоколо, постоянна умора.
 11. Лоши сънища, сънят не възстановява тялото.
 12. Гостите ги хващат уроки.
 13. Някой е починал в жилището.
 14. Може би преди да се преместите, в къщата е живяло лошо семейство, или се е случило престъпление.

 

 

Ако има елементи, които съвпадат с това, което се случва в дома ви, трябва да  мислите за това, как да се отнасяме в този дом. Не се страхувайте, всички методи са доста прости и не изискват намесата на свръхестествени сили.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ  НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В КЪЩАТА

 1. Прочистване на собствената енергия
  Тя може да донесе негативност във вашия дом. За да изчистите вашата енергия, трябва да вземете душ, но не нормално, а със сол. Солта е с мощен проводник и е в състояние да я абсорбира и когато се комбинира с вода, за да се измие.

  Вземете душ, като тялото съдържа нормална натриева сол, а масажът със сол старателно отмива лошата енергия. В същото време трябва да бъдете в добро разположение на духа и мислите за това как да се отървете от лошите неща. Повярвайте ми, веднага ще ви стане топло и светло в сърцето след такава процедура.

 2. Отървете се от ненужни вещи
  Всички неща имат памет и са в състояние да съхранява енергия. Ето защо имате нужда от време, за да се отървете от ненужни предмети, особено ако те са свързани с неприятни спомени. Помнете : всичко, което не е в употреба в продължение на една година, натрупва отрицателна енергия.

  Преди да започнете да се отървавате от ненужните неща в къщата, отворете всички врати и прозорци, за да премахнете всички негативи. Сложете прости, но спретнати дрехи на у дома. Да не се носят бижута, и да бъдете в неутрално настроение. Отървете се от всички вредни ястия. Също така, не съхранявайте чиниите в мръсно състояние. Старите дрехи или дайте на бедните, продайте или изхвърлете. 

  А сега да преминем към огледалото: Избършете с влажна кърпа в посока на часовниковата стрелка, броят на обиколките зависи от това колко старо е огледалото. Ако не си спомняте , направете 13. Ако имате счупено огледало или останало от предишните собственице, трябва да се отървете от него.

 3. Пречистване с вода

Подгответе купа със светена вода, но не обикновена. Поръсете нежно стаята и след това измийте ръцете си. След това подпали сухи клонки от жълт кантарион и ги занесете във всяко кътче на дома.

 1. Пречистване с помощта на свещ
  Вземете от църквата свещ и я поставете на един малък кръг изрязан от бяла хартия. Запалете свещта и започнете да се движите от входната врата - главната порта на негативната енергия. Правилно обработвате със свеща и шпионката на вратата и цялата й повърхност, не забравяйки за домофона. 

  Следвате помещенията по периметъра на часовниковата стрелка. Обръщате специално внимание на стъкла, огледала, ъгли, закачалки, както и компютър и телевизор, тъй като те натрупват много негативна енергия. Когато приключите с почистването на енергията у дома, еднага изхвърлете в кошчето, не оставяйте в дома си.

 2. Ръчно Почистване след прибирането на реколтата
  След като сте преминали всички необходими ритуали, трябва  старателно да измиете ръцете си със сапун и вода. Разтрийте ръцете си с натриева сол, изплакнете и изчакайте, докато те са сухи. След това намачкайте с пръсти. След това разтривайте дланта по посока на часовниковата стрелка и ги разклатете. По този начин, можете да си спестите  негативизъм, в резултат на процеса на почистване.
 3. Повтарящо почистване
  За да разберете дали сте се отървали от цялата негативна енергия, три дни след почистването запалете свещ и изчакайте до половина да изгори. Вижте формата на разтопения восък, ако е грозна и тъмна, това означава, че лекарството трябва да се повтори в къщи. Ако ярка и красива, къщата си е чиста. Процедурата за почистване на дома трябва да се прави 1-2 пъти в годината или след отрицателен инцидент (смърт на близки, лоши гости).

 

ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ

 1. Звукът на камбаните
  Дръжте на входната врата и около къщата малки камбанки. Те спират отрицателната енергия и имат положителен ефект върху човешкото тяло.
 2. Палете свещи
  от време на време, палете свещи в къщата. Това може да бъде по време на вечеря или в банята за релаксация. Почистващата сила на огъня не е сравнима с нищо!
 3. Почистване и вентилация
  поддържайте къщата си чиста и почиствайте всяка седмица и от време на време отваряйте вратите и прозорците, беше да се изготви проект.
 4. Вземете си котка
  Да, котките са в състояние да се защитят къщата от негативна енергия. От древни времена това животно надарено с магически сили.

 

Можете да ви звучи нелепо, защото живеем в XXI век. Но хората са в състояние да зареждат вашите  обекти с негативни мисли и  отрицателна енергия . Освен това, никога не се знае , какво искат хората , които идват в дома ви. Отделете малко време и  се занимава с лечението на къщата си - със сигурност не боли!