Лицензирането на нови сайтове не пречи на Ефбет да се развива и да отстоява позициите си в букмейкърските класации.

Това е първата българска компания, получила разрешение за онлайн хазарт през далечната вече 2006 г. Оттогава насам приема спортни залагания и организира развлекателни игри, за които ще научите повече в efbet ревю от 7sport, създадено от експерти.

Целта на тази статия не е да представи общодостъпна информация, а да разкрие по-малко популярни факти за оператора.

Инвестиции за 20 млн. лева всяка година

Efbet е доверен партньор на българския спорт и всяка година инвестира 20 млн. лева в него. Компанията има спонсорски договори с федерациите по футбол, волейбол, бокс, тенис на маса, баскетбол, чиято задача е да осигурят по-добри условия на спортистите.

Голяма част от професионалните футболни клубове в България получават финансова помощ от efbet. В това число попадат ЦСКА 1948, Лудогорец Разград, Арда Кърджали, Берое Стара Загора, Дунав Русе и други. Също така букмейкърът инвестира в аматьорски и мини футбол под слогана за по-добра разпознаваемост сред широката общественост.

От 2006 г. до наши дни

Всъщност историята на хазартната компания стартира през 1990 г., когато е отворено първото казино в София. То носи наименованието “Колумбия” и продължава да работи до ден днешен.

Началото на онлайн експанзията на efbet бе дадено през 2006 г. Тогава операторът получи лиценз от малтийската хазартна комисия и започна да организира залози в уеб пространството.

Няколко години по-късно сайтът бе ребрандиран от Balkanbet на efbet и се сдоби с лиценз в България. Дълго време това бе единствената платформа за залагания, собственост на родна фирма.

Депозити чрез СМС

Наскоро efbet промени разплащателната си система и даде възможност на потребителите да извършват депозити чрез СМС. Условието за използване на метода е регистрираният телефонен номер да разполага с договор към A1 от най-малко 6 месеца.

Преводите чрез SMS се харесват на клиентите на efbet, защото са експресни и не налагат въвеждане на много данни. Единствено се изисква потвърждаване на номера чрез специален код.

Излъчване на спортни събития

Вероятно някои от Вас знаят, че efbet предава мачове в платформата си. За стартиране на услугата не се заплаща абонамент, но е задължително да се регистрира сметка и да има минимален баланс в нея (мин. 0.50 лева). Ако двете условия са изпълнени, посетителите на сайта могат да гледат срещи от следните състезания:

  • Серия А на Италия;
  • Нидерландска Ередивизи;
  • Елитсериен на Норвегия;
  • Първа и Втора Бундеслига на Германия;
  • ATP и WTA турнири;
  • Световни и Европейски първенства по тенис на маса;
  • eSports шампионати.

 

Персонални бонуси всеки ден

В efbet ревю от 7sport е публикувана подробна информация за персоналните бонуси. Това са промо предложения, които се раздават на индивидуален принцип спрямо активността на клиента. Колкото по-често посещава и залага в сайта, толкова повече облаги получава.

Ако потребителят играе предимно на слотове, печели Free Spins за избрана игра, а в случай че залага на спорт – Free Bets за предстоящи мачове. Полученият бонус има срок за изискване и усвояване, както и правила за класиращи се пазари и коефициенти.