Даниел Кон е като стотиците американски момиченца, които очакват да превземат света с външността си. Тя се мести от Флорида в Лос Анджелис с родителите си, за да покори Холивуд. Вече е поставила началото - има армия от поклоници и хейтъри в социалните мрежи. Майката на 14-годишната Даниел опитва да следи за външния й вид, но популярността си има свои правила и тинейджърката предпочита да скандализира с разголени снимки. 
И явно има успех, защото вече има над 2, 6 млн. последователи в Инстаграм и цели 11,2 милиона — в приложението TikTok.Тя изглежда добре, има красиви коси и ефектен грим и всичко, което прави е да се снима с телефона си. За Даниел се изразходва значителна част от семейния бюджет. Родителите й са наясно, че тя трябва постоянно да поддържа популярността си в интернет, да си купува нови дрехи и да плаща на агентите си.Момичето има много фенове, но също така и хейтъри, които я критикуват за това как изглежда, как се облича, как редактира снимките си и с кого се среща.Отношенията й с друга онлайн - знаменитост - Себастиан Топети продължиха съвсем кратко. Когато двамата демонстрираха връзката си, Даниел беше на 13, а той - на 18.

Денят за тинейджърката започва с избора на дрехи, с които ще се снима за социалните мрежи. В процеса активно участие взима и майка й. Тя моли всеки път дъщеря си да се облича по-скромно, но милионите фенове очакват съвсем друго.

Превод БЛИЦ