На прага на новата 2020 година всеки се чуди каква ще бъде тя. Допитахме се до астролози и нумеролози, които да ни издадат какво ни очаква през следващите не 365, а 366 дни, защото годината е високосна.

Всички прогнози са, че 2020-а ще бъде изключително успешна, ще има от всичко хубаво по много, а новите 12 месеца в календара ще бъдат белязани  с материално благополучие. 

Според нумерологията числото 2 носи късмет, просперитет и пари, а 0-та е символ на безкрайност. Така повтарянето на 2 и 0 в 2020 със сигурност ще превърне периода във време на безкраен финансов напредък. А по Китайския хороскоп това ще е годината на Металния Плъх, който също носи материални изгоди.

Прогнозата на астролозите е, че през идните месеци хората ще печелят повече, много често и чрез тотото. Затова фишовете и талоните от моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор се оказват изключително подходящи за всеки. 

Един от начините да започнете годината с материален успех е да участвате в игрите на СПОРТ ТОТО. Ако пуснете фиш за новогодишния тираж на „6 от 49“ може да станете горд собственик на чисто нов автомобил Ягуар ХЕ.

Тази изключителна кола е допълнителна печалба, която ще бъде спечелена днес – в последния ден на 2019-та. Всички, които са пуснали фиш за най-обичната от българите игра, ще участват в жребий, в национален ефир, на който ще се изтегли печелившата квитанция. 

Освен супер луксозно возило, в „6 от 49“ може да спечелите и джакпот от 5 200 000 лева Общата сума на печалбите във всички игри на СПОРТ ТОТО е 9 305 000 лева.

А от кампания „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“ всеки участник, който е закупил талон или е направил залог в някоя от числовите игри на Български спортен тотализатор, на стойност равна или по-голяма от 1 лев, получава по 1 бонус точка за всеки 1 лев покупка. Събрани 20 бонус точки дават един шанс  за участие в жребия, за спечелване на един от 20-те ваучера за почивка в страната и чужбина, всеки на стойност 2000 лева.