Отмъщението е сладка работа, но тази 94-годишна баба от Лос Анджелис надмина всички върхове. Дорис сподели с внуците си история за мъж неверник, която след миналите години изглежда много забавна. 

Но в младостта ѝ на жената въобще не ѝ било до смях. 

Когато Дорис била младо момиче, тя разбрала, че съпругът ѝ изневерява. Не желаейки да превръща това в трагедия, тя скроила план, как да отмъсти за разбитото си сърце. 

Дорис научила коя спи с мъжа ѝ и дори станала приятелка с жената. След това тя поканила любовницата на мъжа си в бар и я напила до козирката. 
 
"След това ѝ казах: Трябва да хапнем нещо, ела у дома. Тя беше толкова пияна. Заби си лицето директно в храната и така си остана да лежи. Тогава аз звъннах на мъжа си и му казах, да дойде и да си вземе жената, че лицето ѝ е заседнало в салатата", разказва Дорис. 

Разказът на Дорис е заснет от внук ѝ, който едва повярвал на чутото. Той дори нарекъл баба си дивачка. Дорис обаче не се обижда, дори напротив. "На мен много ми хареса", казала тя в отговор.  

Благодарение на видеото бабата стана звезда в интернет. Внукът ѝ създал профил в TikTok и "Инстаграм", където сега жената споделя своите житейски мъдрости. 

В коментарите последователите ѝ отбелязват, че Дорис изглежда прекрасно за своите години.

Превод и редакция: БЛИЦ