Когато човек си мисли за храна в кутия, веднага се сещате за нещо смачкано, студено и не особено апетитно. Но жителка на Сан Франциско на име Лиза, известна в TikTok като lizastian8, нарушава всички стереотипи за храната в кутии за обяд.

Тя превръща всяко ястие на съпруга си, което той взема със себе си на работа, в малък шедьовър. Освен че Лиза винаги готви нещо много вкусно, вдъхновено от азиатската, мексиканската, източноевропейската и други кухни, тя също така опакова храната много красиво.

Момичето казва, че прекарва от 20 минути до един час в опаковане на обяд, като понякога показва процеса на готвене в TikTok. Тези видеоклипове събират десетки хиляди гледания и много коментари.

Много хора на шега (а може би и не съвсем) пишат че искат да са на мястото на съпруга на Лиза: "Моля, заменете съпруга си с мен. Знае ли съпругът ви какъв късмет има?" 

Видеоклиповете на грижовната съпруга не минават и без критика. Някои смятат, че момичето приготвя твърде много храна за съпруга си.

Лиза е доста спокойна по отношение на критиката, ако е градивна. Тя дори приветства коментари, които й помагат да подобрява уменията си.

"Всички положителни коментари, които получавам, заедно с конструктивната критика ми помага да се развивам и да подобрявам качеството на храната.

Превод и редакция: БЛИЦ