Скъпи автомобили, яхти, невероятни пътешествия, луксозни къщи и всякакви други богатства - такъв е животът на богатите хора и техните наследници. А и те не спират да го демонстрират във социалните мрежи.

Тъкмо, когато си помислихме, че настоящата година няма как да стане по-странна, се появи нещо, което да ни обори.  Помните ли всички онези хаштагове и Instagram профили, събиращи бляскавия живот на богатите деца на Истанбул, Иран и Instagram като цяло?
 

Тийнейджъри на мастити бизнесмени демонстрираха лукс, който малцина в света могат да си позволят, без дори да са имали и ден трудов стаж.
 

 

И като че ли тези тийнейджъри го правят само и само, за да влязат в полезрението на медиите или това на последователите на въпросните Instagram акаунти.
 

Е, това твърдение като че ли се потвърди. Доказателството е нов профил в Instagram, който се казва Golden Price Tag.
 

Идеята зад него е еднакво проста, лесна и гениална. За да бъде публикувана снимка в този профил, трябва да се преведат между 1000 долара и 999 999 долара на банкова сметка.
 

Най-интересното? До момента са го направили 4 човека.
 

Какъв е смисълът? Да се покаже на другите богати деца, че тези богати деца могат да пръскат пари за абсолютно безсмислени цели.