Соня е майка на две деца, гримьорка и лайф коуч, като често слуша комплименти по свой адрес. Все пак тя все още е взимана за младо момиче. 


Само ирландката да излезе на разходка със своята 21-годишна дъщеря Рене и веднага някой ще попита момичетата, дали не са близначки. 

И наистина, гледайки двете представителки на нежния пол, едва ли някой би могъл да се сети, че двете имат огромна възрастова разлика. 


40-годишната Соня е потресаващата блондинка на снимката горе. Гримьорката признава, че се радва на реакциите на хората, когато им казва, че със "сестра ѝ" имат разлика от 19 години във възрастта. 

Естествено, след това тя трябва да отговаря на въпросите, свързани с тайните на вечната ѝ младост. Блондинката разказва, че работата ѝ помага да поддържа форма. 

"Обичам да поддържам формата си. Затова три пъти в седмицата съм във фитнеса. Всеки ден правя йога и медитирам. Също така работя с млади момичета, това много помага", признава Соня.  

 


Естествено, само със порт и духовни практики не става. Соня смята, че грижата за кожата също е много важна. 

За да поддържа лицето си в идеално състояние, жената използва само скъпа козметика и редовно годи на процедури, например с микроигли. 

Вечно младата майка също разказа, че дъщеря ѝ помага да си избира стилни дрехи и като цяло красавицата има хубави гени.  

"Въпреки това, аз искрено вярвам, че добрата кожа зависи от начина на живот, правилното хранене и количеството вода, която вие пиете", споделя Соня.  

Сона е млада не само на лице, но и по душа. Благодарение на това тя има идеални отношения с дъщеря си. 

Момичето разказва, че те са истински приятелки. Могат да се разхождат заедно, да ходят по магазините, да обсъждат гаджета. 

нощните клубове обаче вече не са силния магнит, който са били в миналото Соня предпочита да си прекарва свободното време у дома в спокойна обстановка.  

"Достатъчно съм се находила, когато бях на двадесет и нещо. Сега е по-добре да си седя у дома и да използвам почивните дни на макс - твърде много съботи и недели бяха изразходвани напразно", смята Соня.  

Превод и редакция: БЛИЦ