Наскоро в директорията на Редит MadeMeSmile (Накара ме да се усмихна) хитов стана пост, който би много се харесал на починалия трагично Коби Брайънт. На снимките се вижда младеж, който е бил вдъхновен от своя любим баскетболист. 

Хитовият пост е оценен в социалната мрежа от над 80 000 души. Нищо учудващо, все пак снимките са доказателство за това, че човек е способен да постигне абсолютно всичко. 

На кадрите е един и същ младеж, но разликата е огромна. На първата снимка младежът е тъжен и видимо доста дебел, а на втората - щастлив човек, който най-накрая е постигнал хармония. 

"Последната игра на Коби го била вдъхновила да свали 77 килограма", пише Repfam4life. 

И на двете снимки юношата позира в джърси на "Лос Анджелис Лейкърс". Истински фен - години по-късно и много свалени килограми той продължава да носи джърсито с номера на легендарния Коби. 

Съдейки по коментарите, потребителите просто са се влюбили в младежа, а някои дори отбелязаха, че баскетболистът, загинал в началото на годината, би бил много радостен да види това - как той е успял да повлияе на младежа и да го вдъхнови.    


Пътуването на младежа от Калифорния към здравето и хармоничното тяло започнало още през 2016 година. 

Тогава Кристофър Уерта разбрал, че трябва да се вземе в ръце, вдъхновявайки се от удивителните успехи на Коби в последния му мач. 

Само две години по-късно резултатът е налице - 77 свалени килограма, но младежът въобще не възнамерява да се спира. 


Оттогава Крис е успял да завърши университет, дори вече има и сериозна връзка. 

А своите фитнес успехи той споделя в профила си в Инстаграм. 

Превод и редакция: БЛИЦ