Деси Слава и младото й гадже Благой Найденов бяха засечени в магазина на Зара в столичния Парадайз мол, където избирали тениски, пише HotArena. "Вниманието им беше насочено само към намаления на цена по 9-10 лв. Без да се притесняват от хорските погледи, двамата ровеха като същински клошари в кошовете с евтини парцалки. Благой си хареса една бяла тениска слим и след кратка консултация с любимата си я купи“, съобщава информатор на изданието.
В този разказ няма нищо странно и необичайно. Известно е, че откакто е с 19-години по-младия си любовник, Деси Слава го издържа на 100%. Явно сега двамата са закъсали за пари, защото участията на певицата са намалели. От хонорарите си Деси трябва да заделя за клипове и нови песни, освен това тя се грижи и за сина си Майки, който е голямо момче, почти колкото Кобрата, който пък няма една стотинка доходи.. 

До скоро заслепена от любовта си певица даваше мило и драго за Благой. Глезеше го с маркови дрешки, водеше го на скъпарски почивки, черпеше го в гъзарски заведения, дори му плащаше кафето. При така създалата се ситуация обаче, не е ясно колко време ще успее да го задържи до себе си, купувайки му евтини тениски.