Антарктида е не само най-неизследваното и следователно най-загадъчното място на Земята, но и уфолозите, например, са убедени, че този леден континент е най-подходящото място за база на извънземни.

Ловецът на НЛО Греъм заявява в своя канал Conspiracy Depot, че е открил мистериозни кораби сред планинските вериги в Антарктида.

Според изследователя обектите са дълги 97 фута и се открояват значително от общия пейзаж. Той заявява, че обектите са два пъти по-големи от изтребител F-16.

Греъм казва, че двете дисковидни структури са се появили близо до планината Чърчил, където наоколо има само скали. Според мнението на уфолога, това изглежда много странно.

Изследователят, използвайки услугата Google Earth, е увеличил мащабите на артефактите и показва колко подобни са двата обекта по форма и размер. 

Позовавайки се на липсата на снежна покривка върху обектите, изследователят предполага, че те са се появили на тези места сравнително скоро.

Това не е първият случай, в който уфолози споделят своите открития в покритите със сняг пространства на южния континент на Земята. Те все по-често твърдят, че Антарктида е база на извънземни или дори дом на мистериозни гиганти, за които се предполага, че са последните представители на древна цивилизация.

Превод и редакция: БЛИЦ