Около 50 клиенти на строителна компания изпаднали в шок, когато видели "голите" снимки на директора на фирмата в сайт за ескорт. Мишел Ален Форд на пръв поглед е обикновена жителка на Брайтън. 46-годишната жена отдавна си има съпруг и управлява семейния бизнес - компанията за строителни дейности и ремонти DMB Solutions. Затова никой не може и да си помисли, че тя е водила таен живот по нощите, пише в. "Сън".

За тайната професия на Мишел станало известно, когато компанията ѝ потънала в дългове. Миналата седмица DMB Solutions бе ликвидирана заради дълг от 1 милион долара, като преди това фирмата била засипана от редица жалби. Клиентите се оплаквали от протекли покриви, незавършени ремонтни дейности, а и сред всичко останало, и от снимки, които хвърлили всички в шок.  

На снимките Мишел е в секси костюм на учителка, която наказва неизвестен мъж. Впоследствие стана ясно, че директорът на компанията под псевдонима Госпожа Копринена Роза е припечелвала и допълнително. 

В обявата на сайт за ескорт жената се хвали с опит във всичките видове фетиш, но най-силната ѝ страна са детските игри за възрастни. Тя също специализира в ролите на стрига майка и надзирателка. "Имам опит в целия спектър на фетиша... Защо да не посетите моята операционна, класна стая или будоар, за да станат вашите желания реалност?", пише в профила ѝ. 

Превод и редакция: БЛИЦ