Експертите по нумерология разказаха как можете да разберете коя банкова карта ще привлече пари и коя трябва да се изхвърли, за да не се разминете с благосъстоянието.

За да разберете каква енергия има картата, добавете всички числа. Например 4116 7500 8603 4786 = 4 + 1 + 1 + 6 + 7 + 5 + 0 + 0 + 8 + 6 + 0 + 3 + 4 + 7 + 8 + 6 = 66 = 6 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3

Полученото число ще посочи дали имате щастлив номер на банкова карта.

1 - единица - карта с такъв номер може да направи притежателя й щастлив, като му донесе материален просперитет. За целта е необходимо да направите големи покупки, за да получите отстъпки.

2 - двойка - такава карта няма да донесе късмет на собственика. Не си струва да оставяте средства върху нея, тъй като натрупването на тази карта няма да работи поради различни обстоятелства.

3 - три - тази цифра означава, че картата ще бъде успешна за тези, които получават доходи от различни източници. Редовният поток от малки суми ще помогне за актуализиране на паричната енергия, в резултат, на което картата ще привлече пари за собственика си.

4 - четири - такава карта е подходяща за спестявания и депозити за дълъг период. Четворката ще ви помогне да спестите от скъпи покупки. Необходимо е да харчите пари с повишено внимание и се препоръчва да върнете изразходваните възможно най-бързо.

5 - пет - тя е идеална за пътуващи хора. Парите от нея ще бъдат изразходвани за забавление, така че не трябва да прехвърляте спестявания към нея.

6 - шест - картата е подходяща за хора, които теглят пари за ежедневни нужди. По-добре да не влагате големи суми пари, за да избегнете изкушението да ги изразходвате за допълнителни покупки.

7 - седем - карта с късметлийски номер. Тя ви позволява икономически да поддържате бюджет и да спестявате пари. За отговорните хора тази цифра ще донесе печалба и успех.

8 - цифра осма - с такава цифра е по-добре да използвате карта редовно, за да получите доход. Цифрата осем допринася за натрупването. За да не отвърне късмета, струва си да го допълвате от различни източници. Така че енергията да не застоява.

9 - девет - такава карта показва стабилност и, че няма да има забавяния. Можете да поставите заплата, социални и други плащания на нея. Използването на тази карта за бизнес не си струва.