Най-добрият български астролог Светлана Тилкова-Алена подготви специално езотеричен хороскоп за октомври, съобщава "Флагман". Вижте от какво да се пазите и кои ще са полезните ходове за вас през този месец. Съветите на Алена са безценни!

ОВЕН

Живейте в реалността. Всичко в живота ви е трудно заради нежеланието ви да приемете, че не сте центърът на Вселената и че дори знанията ви за незримия свят няма да ви помогнат. Отдавайте се умерено в полза на обществото, вместо да вините целия свят, че ви вреди с магия.

ТЕЛЕЦ

Вредите сами на отношенията си. Склонни сте да виждате само негативните качества у другите, но нека това да бъде с мярка, за да не си внушите, че всички са ваши врагове и ви вредят чрез магии. Вашата цел е да творите предимно материални блага за собственото си благополучие.

БЛИЗНАЦИ

Капризите ви са безкрайни, но не го осъзнавате. Трудно прощавате и трябва да чистите своите грехове, но ще има подкрепа, за да успеете. Умереният позитивизъм ви помага да се заемете със своето духовно развитие и да надмогнете желанието си да мъстите чрез зоната на Мрака.

РАК

Не сте готови да говорите, въпреки че знаете нещо значимо, което можа да тласне света към положителни промени. Търпеливи, мълчаливи и деликатни сте когато мълчанието ви е във вреда на обществото, но за съжаление си печелите много неприятели. По-скоро сте склонни да заработите в полза на хората в зоната на Светлината и Доброто.

ЛЪВ

Имате причина за промяна, но не го осъзнавате и сте се заровили в страдание, което сами сте си измислили. След като сте изживели провал или няколко, ще осъзнаете, че пропуснатата полза не е фатално загубена, но без да разчитате на гадатели и магове. С прозорливост се пригответе за себеизява, без помощта на незримия свят.

ДЕВА

Завъртете се със затворени очи и когато спрете и погледнете, тръгнете в посоката пред вас. Промяната ви носи шансове за доказване на способностите ви, за реализация и получаване на заслужено признание, чрез похватите в зоната на Светлината. Имате невероятни възможности, но не трябва да допускате да ви превърнат в себелюбиви и изпълнени с желание да мъстите чрез незримия свят.

ВЕЗНИ

Били сте инатливи и несговорчиви години наред, от деца. Ако семейството ви държи в подчинение след като сте поели по своя самостоятелен път, може да се окажете впримчени в нечия власт чрез магия. Съдбата ще ви подскаже начина, чрез който да успеете да се сработите с враговете си от минали прераждания.

СКОРПИОН

Затворили сте се в себе си и сте особняци, които околните не разбират през този месец. Трудно се потапяте в проблемите на околните. Не се опитвайте да промените хората, като ги лишите от свободата на личния избор, само защото вас самите са ви лишавали от нея - ще си спечелите намесата на Мрака за да блокират вашите действия.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


СТРЕЛЕЦ

Минало прераждане е избликнало в съзнанието ви. Неистово се стремите да пренесете величието и властта си от него и в сегашния живот посредством занимания с окултизъм. Вашата изява ще бъде ограничена от Съдбата до позволени от обществото норми на поведение, за да не се изкушаваме от властта на магията.

КОЗИРОГ

Не забравяйте, че сте обществени личности и няма как да творите, да живеете и в същото време да сте в пълна изолация. Нежеланието да бъдете подвластни на някого и силно изявеният индивидуализъм са качествата, които може да ви подтикнат към прибягване до магия, само защото някой около вас се опитва да ви вреди чрез незримия свят.

ВОДОЛЕЙ

Знаете какво и Карма, а също и част от нейните закони. Не ги нарушавайте. Развийте умението си на общуване с околните и по този начин се приспособете към средата, в която сте се родили без направата на магии, за да отстраните хората, които ви вредят или ви пречат да блеснете.

РИБИ

Намерете отговор на собствените си притеснения и не търсете несъществуваща външна намеса. Би било добре да уважавате правото на мнение у околните, въпреки страхът ви, че може да ви вредят с магии. Оценявайки присъствието на най-близките ви хора им отдавате дължимото, за да успеете да се доближите до Светлината.