Ако чувствате като задължение това да изненадате съпруга или съпругата си с картичка или букет цветя за годишнината, време е да промените това.


Тези подаръци са доста скучни и съвсем не са романтични. Ето защо добра идея е да поднесете нещо, което е базирано на годините, които празнувате.

Тези традиции датират още от средните векове, но това съвсем не ги прави старомодни.

Вижте няколко идеи за подаръци, с които може да изненадате половинката си за годишнината.

Една година: Хартия

Покажете на вашата половинка какво означава тя/ той за вас с книга с поезия или компилация от исторически любовни писма. Ако имат повече пари за харчене, изненадайте със самолетни билети за мечтана дестинация или билети за концерт на любим изпълнител.

Две години: Памук

Луксозно спално бельо е нещо, което ще донесе удоволствие и за двамата, а и ще спите като в облаците.

Три години: Кожа

Красив кожен портфейл е добър избор и за двата пола. Ако има монограм, ще придадете и личен елемент към него.

Четири години: Плодове и цветя

Цветята са класически подарък и никога няма да излязат от мода. А красивият и специално подбран букет винаги е добро решения

Пет години: ДървоКартина с вас и вашия партньор, или с децата и домашния любимец, в специална рамка е подарък, който ще остави незабравим спомен.

 

Шест години: Бонбони и желязо

За всяка двойка, която обича да се забавлява и харесва партитата, бар количката е страхотен подарък. Освен това тя ще изглежда добре във всяка стая.

Седем години: Вълна и мед

Пакет за пътуване от мериносова вълна ще напомня на партньора ви за вас, докато е в командировка. Ако сте любители на хубавата храна, помислете за фондю сет от мед.

Осма година: Керамика и бронз

Бронзови ръкавели за него или красив пръстен за нея са идеални за тази годишнина.

Девет години: Върба и керамика

Ефектна ваза е подходящ подарък. И повод да поднесете цветя.

Десет години: Тенекия и алуминий

Свещ в ефектно алуминиево кенче е перфектният аксесоар за уютните вечери. Освен това е подходящо да го сложите като украса на нощното шкафче или във всекидневната. 

Източник: Profit.bg.