27-годишната Ивана Владислава работи като строга господарка и разкри за мръсните и извратени желания на мъжете, която тя трябва да изпълнява. 

Родената в Полша моделка в Инстаграм, която, както се твърди, е притежателка на най-големите гърди в Берлин, е похарчила цяло състояние за пластични операции. 

Сега обаче Ивана, която гордо се описва като кифла, е категорична, че тялото ѝ е шедьовър на изкуството. 

Тя инжектира хепарин в гениталиите на клиенти и играе на извънземна жена похитител. "Обожавам да играя извратени фетиши. За мен няма нищо извратено. Играя много роли и обичам да изпълняват откачени фетиши", признава тя. 

от 2015 година насам Ивана е обсебена от така наречената "бимбофикация" - мода, при която жените плащат откачени пари, за да изглеждат колкото се може повече на фантастични обекти. 
 

Въпреки, че Ивана не разкрива на какви процедури се е подлагала, строгата господарка разкрива, че е изхарчила над 125 000 британски лири за своето тяло. 

Ивана, която има размер на сутиена 90K, добавя, че "се чувства тотално секси". "Обичам моите гигантски цици", добавя тя.  
 

Красавицата, която е следвана в социалните мрежи от над 118 000 последователи, очевидно силно ги е впечатлила.  

През последните 9 години Ивана е работила като любовница на "супер извратените и робите". 
 "Аз съм господарка, строга господарка, зла кралица", обяснява тя. 

"Мога да бъда медицинска сестра, или извънземна кифла от открития космос, която може да те телепортира на планетата Уран", хвали се мацката. 

Специалитетът ѝ обаче е организирането на "извратени извънземни оргии", в които тя играе извънземно, което хипнотизира и отвлича за здрав секс загорелите мъже.  

Желанията на клиентите на Ивана понякога може и да са малко по-екстремни, но нищо никога не я е изненадвало, защото, по нейните думи, "тя е широко скроена". 

При това Ивана признава, че работата ѝ пречи на интимния живот и намирането на любовта.

Ивана сподели и за прехода си миналата година. "Още от 11-годишна възраст знаех, че съм момиче, затова бързо реших да започна да се обличам като такова, пуснах си и дълга коса.

Когато станах тийнейджърка, започнах да мразя външния си вид. Мъжете ме игнорираха, чувствах се дебела и не секси. Но аз знаех, че няма да живея така цял живот, затова кроях планове да променя моя външен вид и започнах да търся хирурзи из целия свят", разказва тя.  


Превод и редакция: БЛИЦ