Минувачите на гара в Централен Лондон останаха втрещени от сцена, разиграла се пред очите им посред бял ден. Наложило се дори да се намеси полицията в абсурдната случка, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Млада чернокожа жена, очевидно влязла в ролята на „строга господарка“ или т.нар. доминатрикс, развеждала на каишка бял мъж на средна възраст, който вървял след нея на четири крака. Той носил и табела „На пробация пред Мис Фокс“.


 
Шокиращата случка била заснета на гара „Ватерло“ в Централен Лондон. На място пристигнали полицаи, които поискали обяснение от жената. Кадрите бяха публикувани в социалните мрежи с коментар: „Чий баща е това?“.
 
На видеоклипа се вижда как червенокосата Мис Фокс разговаря с лондонските полицаи. Покрай тях минават хора, които ги наблюдават видимо шокирани.
 


Мъжът, разкарван на каишка, е с бяла коса и бяла брада. За врата му е закачена метална верига. Авторът на клипа коментира: „Това е само фетиш“ – каза тя. Затова и всички се радват толкова“.
 
От транспортната полиция съобщават: „Информираха ни за това и ние отговорихме на сигнала. Но нямаше извършено нарушение на закона, следователно няма арести или издадени предупреждения. С хората са разговаряли служители, след което са ги оставили на гарата.
 


Страницата в Туитър, промотираща услугите на Мис Фокс, публикува клипове със същия мъж, където цялата случка се описва като „Публична разходка на кучката“. „Обичам унижението. Учудени железопътни служители и граждани ме следваха, все едно бях Кание. Свещеник имаше огромна усмивка на лицето. Аз: „Със сигурност сте виждали такова нещо“, полицията: „Не на гара „Ватерло“, аз: „Свиквайте“, коментира нахакано строгата господарка.
 


Превод и редакция: БЛИЦ