Известният уфолог Скот Уоринг е съобщил за необичаен обект в околоземната орбита, заснет от камера на апарат на NASA през 1986 г.

Уфологът смята, че на фотографията се вижда триъгълен неидентифициран летящ обект (НЛО), който е попаднал в обектива на камерата на мисията STS61C на космическата совалка Space Shuttle на NASA. Мисията, в която участват седем астронавти, се провежда от 12 до 18 януари 1986 година. 

Според изследователя някой от астронавтите може да е станал свидетел на необичайното явление.Уоринг обръща внимание на читателите на блога си върху гигантските размери на неизвестното устройство, което няма видими крила, слънчеви панели или двигатели.Според уфолога това предполага, че представители на извънземни цивилизации отдавна наблюдават космическите мисии на НАСА в непосредствена близост.

Странното във всичко това е, че извънземните дори не са се опитали да скрият присъствието си. Напълно възможно е астронавтите да са знаели какво се случва, но да им е било забранено да говорят за случващото се.

Превод и редакция: БЛИЦ