Четирима бивши началници на военновъздушните сили на САЩ твърдят, че НЛО са изключвали системи за ядрени оръжия и дори са се опитвали да изстрелват ракети, съобщава "Дейли Стар".

Бивши високопоставени американски военни твърдят, че извънземни са изключвали системите за управление на ядрените оръжия и светът се е оказал близо до началото на Трета световна война.

На 24 март 1967 г. бившият офицер от военновъздушните сили Робърт Салас е на служба като командир на подземно съоръжение за контрол на изстрелването, принадлежащо към военновъздушната база Малмстрьом, щата Монтана.

Той твърди, че всичките десет междуконтинентални балистични ракети са били изведени от строя от извънземни.

Салас твърди, че подобен инцидент е станал само осем дни по-рано, на 16 март 1967 г., в друго съоръжение за контрол на изстрелването на ракети.

Тези инциденти са накарали военните лидери да се опасяват от евентуална атака на извънземни срещу противника с цел започване на Трета световна война.

Сега четирима бивши капитани от военновъздушните сили на САЩ възнамеряват да разкажат за тези намеси на НЛО и да публикуват секретни правителствени документи. Те ще направят това с надеждата да накарат Конгреса на САЩ да разследва намесата на НЛО.

Превод и редакция: БЛИЦ