Бурното развитие на платформите за онлайн залози е един от феномените на съвременния интернет entertainment. За добро или лошо, хората като цяло прекарват все повече време във виртуалното пространство, включително и в платформите за онлайн залози. А именно този тип игра създаде концепцията за кеш-аута, която на практика беше непозната във времената, в които пари за спортни прогнози се даваха само в кафенетата и специализираните пунктове. Затварянето на залог е усвоено от повечето онлайн потребители, а особено удобно е да се използва тази функция през мобилно устройство.
 
С тази мисъл стартира и най-актуалният букмейкър на българския пазар. Може ли кеш-аут да се ползва с betway mobile app или с мобилната версия на оператора? Разбира се, все пак става дума за водещ световен бранд в бетинг индустрията. Затварянето на залог присъства като вид промоция в платформата, като може да се активира както при игра пред компютъра, така и при влизане в системата през смартфон или таблет. Всъщност е доста по-удобно да се посяга към кеш-аута, когато имаме мобилно устройство под ръка. Така се реагира значително по-бързо дори и в домашни условия, да не говорим ако така или иначе сме в движение и нямаме компютър със себе си.
 
Кога е удачно да се затвори залог?
 
Още преди да направим прогноза в секцията на спортни прогнози, виждаме за кои срещи важи тази функция. Тя на практика може да се използва дори и преди да стартира съответното събитие, но ще видим, че веднага след поставяне на пари на мач или състезание кеш-аут възвръщаемостта вече пада на около 80% от сумата, която се рискува. Така играчите са наясно, че трябва да изчакат началото на двубоя и положително развитие, защото в противен случай вече са на загуба.
 
А за да има смисъл да се активира затварянето на залог в Betway mobile app, то трябва събитието да се развива така, че да има реален шанс предвиждането да се сбъдне. Ако например Борусия Мьонхенгладбах - Майнц 05 сме дали прогноза за успех на домакините, а 20 минути преди края резултатът е 0:2, то тук няма особен смисъл да се използва функцията. При такъв развой сумата, която можем да си върнем, е минимална, като едва ли би надхвърлила 20% от средствата, които са заложени. Или с други думи, ако са заложени 10 лева, ще си върнем криво-ляво 2.
 
Но пък ако в същия момент Борусия води с 2:1, то сумата, която дава букмейкърът за излизане, е значително по-голяма. Пак при тези 10 лева и коефициент за знак 1 около 2.00, потенциалната максимална печалба ще бъде 20 лева. А ако 20 минути преди края домакините водят с минимална разлика, то ще получат шанс да затворят някъде в диапазона между 1.20-1.50.
 
Това са два примера кога е удачно и кога не да се използва Betway mobile app за кеш-аут. Също така трябва да се внимава, когато потребителят е активирал бонус за спортни залози, при който е изрично споменато, че при затваряне изиграната сума не се зачита за превъртане. Така че тази опция не е за нови потребители на компанията, но може да бъде от полза във всеки друг случай.