Видео от предаване на живо, направено от Международната космическа станция на орбитата на Земята, показва появата на зловещ облак.

Кадрите от МКС са запечатали облачно образувание, което прилича на извънземно лице.

Този облак изглежда като лице с очи, нос, уста, заострена брадичка и дълга шия. Това се оказва достатъчно, за да могат някои теоретици на конспирацията да повярват, че заснетото е образ на извънземен или рептил в небето.Изглежда като истинското лице на влечугоподобен хуманоид или пришълец. Този „човек“ или извънземно създание в облаците очевидно се явява едно от умопомрачителните и ярки паранормални явления в последно време.

Зловещият облак за първи път е забелязан от уфолога Скот Уоринг. Той и преди е имал много странни находки. Сред най-странните му твърдения е това, че е забелязал животно на Марс.

Но последното му „откритие“ доведе до поток от подкрепа от страна на неговите съмишленици - виртуалните уфолози.

Скот казва: „Не изглежда, че това е някаква илюзия или грешка от моя страна. Изглежда като истинско лице на рептил. За мен това не е човек, а явно друг вид разумно същество, което просто поразява въображението.


Рисунка на рептил


Много потребители в мрежата се съгласяват, че това може да е образ на свръхестествено същество.

Някои пък се отнасят по-скептично към твърдението и твърдят, че това е или илюзия, или измама.

Ралф Франко пише: „Скот, харесвам теорията за рептилите, защото виждам всеки детайл на главата на заснетото от камерата на МКС.“

Ото Грийнс добавя: „Интересна фигура, добро наблюдение и теория за нейния произход.“

Превод и редакция: БЛИЦ