Съпругата на принц Уилям – Кейт, хвърли почитателите си във възторг, след като призна, че след срещата си със сладко бебе в Северна Ирландия се хвърлила в размисли за четвърто дете. Херцогинята на Кеймбридж даде храна на слуховете, когато беше представена на „много сладко малко момченце“ на име Джеймс „Диди“ Бар, съобщава „Дейли Експрес“.
 
Принц Уилям хвърли бомба: Мъчат го тежки психологични проблеми, но спомена и за бебе №4 в кралското му семейство (СНИМКИ)

Приближавайки тълпата от обожатели в Балимена, придружавана от принц Уилям, Кейт казала на бащата на бебето: „Той е прекрасен. Кара ме да се замисля“. Смаяни, хората наоколо извикали „Четвърто?“. Тогава Кейт отговорила закачливо: „Мисля, че Уилям може да е леко притеснен“.
 
Кейт Мидълтън разкри тайните си за възпитание на деца! Не е за вярване коя холивудска звезда изкопира метода йПринцесата, която е майка на 5-годишния Джордж, 4-годишната Шарлът и 10-месечния Луи, многократно е намеквала, че би искала да има още едно бебе. Заложна къща на Острова вече е обявила коефициентите на вероятност за изненадващо съобщение от страна на двореца, че Уилям и Кейт чакат бебе. Залозите са 3/1, че Кейт ще роди през 2019 година.

Превод и редакция: БЛИЦ