Кюфтетата изместиха "Визия за България" на конгреса и превзеха апетита на делегатите далеч преди обедния час 12. Току приключила речта на соцлидерката, и съпартийците й се втурнаха юруш на конгресните сандвичи и кафета, пише Канал 3 от където показаха и снимки на случващото се.

Нинова: България е в клинична смърт - държавата е превзета, а народът е поробен! (НА ЖИВО) 

Кулоарите на Зала 3 се препълниха от делегати, обратно пропорционално на присъствието в залата, а пушачите превзеха терасата.

Така по-голямата част от делегатите не успяха да чуят почти нищо от мерките, които предвижда партията за борба с демографската криза и в сферата на образованието, нито пък, че БСП предвижда пациентът да бъде в центъра на здравеопазването и да не допуска демонополизация на НЗОК.

Нинова: Йончева разобличи целия Министерски съвет в корупция, ще го покажем по БСТВ! (НА ЖИВО) 

Гладните делегати така и не чуха онова, което ще трябва да обясняват на избирателите си, а именно, че БСП иска да обучава децата им в училище по един учебник на предмет, по нови учебни програми с пресичане на подмяната на българската литература, по думите на докладчика по темата Ирена Анастасова.

Не чуха и онова, което ще трябва да обясняват на избирателите си, например, нови учебни програми и пресичане на подмяната на българската литература, един учебник по предмет в клас и плановете на БСП за разпределянето на националните блага.А 49-тият конгрес на БСП продължава.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!