ОВЕН

Денят е подходящ за решаване на делови въпроси. Тук ще откриете възможности, които никой не е забелязвал и ще се опитате да се възползвате от тях максимално. Успешно завършени преговори ще ви осигурят не само нови и сигурни партньори, но и истински приятели. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате повече работа, отколкото сте очаквали. Вероятно ще трябва да промените плановете си, тъй като ще се появят нови спешни задачи. Малко вероятно е да избегнете суетенето и объркването, но бързо ще се ориентирате в ситуацията и ще разберете как да действате, за да успеете.

Тамара Глоба вещае реки от пари за 3 зодии тази есен
 

БЛИЗНАЦИ

Не губете време за дреболии. Днес трябва да се съсредоточите върху нещо наистина важно. Тези от вас, които са фокусирани върху работата и са професионално ориентирани ще покажат на какво са способни и ще намерят нови съюзници. Вечерта е подходяща за важен разговор с любим човек.

РАК

Денят ще е благоприятен за общуване. Добре ще вървят както деловите, така и личните срещи. Няма да ви отнеме много време, за да разберете какво се изисква от вас. Ще се разбирате идеално и с близките си. Възможни са промени към по-добро в областта на финансите.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

ЛЪВ

Денят е подходящ за важни дела. Ще се справите с тях по-бързо от очакваното. Няма да имате нужда от съвети. Здравият ви разум ще е достатъчен, за да вземете правилните решения. Не е изключено началото на обещаващо сътрудничество. На някои от вас ще бъде предложена нова работа.

ДЕВА

Трябва да решите няколко трудни задачи днес. Може да не е постигнете желания резултат веднага, но не трябва да отстъпвате пред препятствията и определено ще постигнете целта си. В началото ще трябва да действате сами, но малко по-късно ще ви бъде предложена помощ и подкрепа от много влиятелни хора. 

ВЕЗНИ

Страхотен ден за работа. Бързо ще се справите както с вече познати задачи, така и със съвсем нови. Много от вас ще демонстрират способността си да се учат в движение и да приемат чужд опит. Със сигурност наблизо ще има хора, които ще ви дадат отличен съвет навреме. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СКОРПИОН

Денят ще е светъл и вдъхновяващ. Ще имате възможност да се заемете с обещаващ проект и не трябва да го пропускате. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, успешни транзакции или покупки. Вечерта е подходяща за разговори и обсъждания на семейни въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня няма да е подходящо за поемане на важни дела и решаване на сериозни въпроси. По това време ще бъде лесно да направите грешки или да изпуснете нещо от поглед. Познати могат да ви дадат страхотен съвет, ако се допитате до тях и ги слушате внимателно. 

КОЗИРОГ

В началото на деня ще се появят страхотни идеи. Съвсем скоро ще успеете да ги съживите. В това ще ви помогнат и хора, които малко познавате. Важни делови преговори ще приключат успешно и дори скептично настроените ще признаят постижението ви. Тук вашият чар ще изиграе важна роля. 

Кои зодии никога нямат пари и кои са царе на финансите

ВОДОЛЕЙ

Сутринта е подходяща за важни неща. Ще свършите много неща добре и най-важното - няма да се изтощите, за да постигнете желания резултат. Не само ще се справите със собствените си проблеми, но и ще подкрепите онези, които са изпаднали в трудна ситуация

РИБИ

Каквото и да правите днес, опитайте се да не бързате. Денят изисква балансирани решения, предпазливост в работата и далновидност. За съвет и подкрепа трябва да се обърнете към стари познати, в които сте сигурни, че няма да ви подведат. Идеален е за поемане на инициатива в личните отношения.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук