ОВЕН

Не се нервирайте за дреболии сутринта. Важно е да се настроите оптимистично. Ако го направите, целият ден ще се окаже добър. Ще успеете да приключите неща, за които дълго време не ви е достигало и това няма да изисква сериозни усилия. Покана за среща ще обърка плановете ви.

ТЕЛЕЦ

Днес трябва да ви води креативността. Смелите идеи, които ще се появят, със сигурност ще бъдат реализирани в близко бъдеще. Приятели и хора, които сте срещнали наскоро, ще се радват да ви помогнат с това. Получените пари ще ви позволят да организирате кратко романтично пътуване.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!
 

БЛИЗНАЦИ

Няма нужда да бързате. Началото на деня няма да е подходящо за важни въпроси и сериозни разговори. Интуицията ще ви подскаже, кои могат да бъдат отложени. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на близки хора. Те ще ви помогнат да избегнете необмислени действия. 

РАК

Денят ще е доста изморителен, но като цяло няма да е лош. Ще имате много работа, така че се опитайте да не губите време за дреболии. Трябва да започнете с нещо сериозно и важно. Ако имате нужда от помощ, може да я потърсите без притеснения. Втората половина на деня ще е подходяща за пътуване.

ЛЪВ

Не водете дълги разговори с тези, които никога не са съгласни с вас. Не слушайте лоши съвети и не се поддавайте на провокации. Важните решения трябва да се опитвате да вземете самостоятелно. Това ще ви помогне да избегнете неприятни моменти. По-добре е да не бързате, когато става въпрос за пари.

Най-големите лъжци са сред тези 6 зодии

ДЕВА

Този ден е най-подходящ за почивка. Можете да се разсеете от ангажиментите си и да възстановите силите си, като си намерите неангажираща дейност. Ще бъде полезно да си спомните за старо хоби, което отново ще ви донесе положителни емоции. Вероятни са неочаквани посещения на приятели.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да направите всичко и не се притеснявайте, ако някои неща трябва да бъдат отложени. Денят ще мине добре, ако останете спокойни и не сте припрени. Не са изключени дребни трудности и недоразумения, но те няма да имат сериозни последици и скоро ще бъдат забравени.

СКОРПИОН

Има много неща, които искате да промените и това ще е по силите ви. Денят ще е подходящ за решителни действия. Ще се справите добре, с това което ви е затруднявало преди време. Лесно ще се разбирате с другите и ако искате да угодите на някого, няма да ви се налага да полагате усилия за това. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте. Началото на деня няма да е подходящо за вземане на сериозни решения или извършване на важни дейности. Сутринта ще бъде трудно да намерите решение, което да удовлетворява всички. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. 

КОЗИРОГ

Не трябва да обсъждате важни въпроси, особено ако заради тях вече сте имали разногласия с околните. Ще бъде много по-приятно да говорите за по-дребните проблеми. Не са изключени добри новини за някой ваш роднина. Трябва да внимавате с парите. Избягвайте излишните харчове.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта е добре да се занимавате с неща, които сте отлагали дълго време. С подкрепата на звездите ще успеете да се справите с тях. Денят е подходящ за подреждане на задачите по важност, отървате от ненужното и поправка на повреденото. Не бъдете лекомислени по отношение на финансовите въпроси.

Тамара Глоба: 3 зодии ще са галеници на Съдбата през 2023 г.

РИБИ

Не придавайте голямо значение на малките разногласия, които могат да възникнат сутринта. По това време не са изключени неприятни разговори, но те скоро ще бъдат забравени и няма да повлияят на отношенията ви. Важно е да не сте много критични и да се държите любезно. 

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук