ОВЕН

Днес комуникацията ще ви върви. Ще се разбирате перфектно дори с тези, с които не намирате общ език. Някои от вас ще възстановят стари връзки и ще се помирят с тези, с които са били в кавга. Не са изключени запознанства, с които да започнат приятелства или романтични връзки. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде ползотворен и интересен. Подходящ е за справяне с някои трудни задачи. Следвайте интуицията си и няма да сгрешите. Денят ще бъде благоприятен за изучаване, събиране и анализ на информация. Всичко, което научите днес, скоро ще ви бъде полезно. 

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

БЛИЗНАЦИ

Малко вероятно е да избегнете напълно безпокойството и тревогите, но като цяло денят ще се развие добре. Много приятни мигове ще имат тези от вас, които ще планират нещо необичайно, ще пътуват по непознати маршрути или ще опитат нещо ново. Вероятни са интересни запознанства. 

РАК

Денят ще донесе страхотни идеи. Днес ще гледате на много неща по различен начин от другите и вероятно ще забележите някои интересни възможности. Възможно е благодарение на вашата съобразителност да се разрешат въпроси, които напоследък са ви тревожили. 

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

ЛЪВ

По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси. Този ден е много по-подходящ за леки разговори, безгрижен флирт, шеги и смях. Ще имате възможност да отдъхнете и да се забавлявате с хора, които са ви скъпи. Не са изключени изненади, включително романтични, които ще се помнят дълго. 

ДЕВА

Денят ще е благоприятен за общуване. Днес бързо ще се споразумявате за всичко и ще се разбирате идеално с близките си. Може да напомните на стари познати за себе си, да възстановите връзки, които са били ценни за вас. Хората, които са ви обидили по някакъв начин, ще се опитат да изградят отношения. 

ВЕЗНИ

Днес ще ви бъде лесно да се разбирате с околните. Ще направите добро впечатление на новите си познати и дори може да се да се сприятелите с някои от тях. Вероятни са необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже как да постъпите. 

СКОРПИОН

Очаква ви приятен ден, подходящ за всякакви действия. Ще имате възможност да направите нещо интересно и ново и да се запознаете с хора, които ще ви помогнат да видите познати неща в друга светлина. Не е изключено началото на приятелство или романтична връзка. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СТРЕЛЕЦ

Ще действате енергично и ще имате време да свършите много неща. Ако имате възможност, моментът е  подходящ да се върнете към някои стари планове, за да ги реализирате. Затова ще ви помогнат доста хора, така че действайте смело. Чакана новина ще ви осигури спокойна вечер.

КОЗИРОГ

Вслушайте се в интуицията си. Благодарение на нейните подсказки днес ще се справите с всякакви трудности и ще постигнете целите си. Възможно е да имате възможност да коригирате някои стари грешки или да разрешите проблеми, отлежаващи дълго. Ще действате бързо и това ще ви помогне да успеете. 

ВОДОЛЕЙ

Вслушайте се в интуицията си. Благодарение на нейните подсказки днес ще се справите с всякакви трудности и ще постигнете целите си. Възможно е да имате възможност да коригирате някои стари грешки или да разрешите проблеми, отлежаващи дълго. Ще действате бързо и това ще ви помогне да успеете. 

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

РИБИ

Денят едва ли ще донесе кардинални промени и важни победи, но ще бъде много приятен. Може да го прекарате с тези, които са ви особено скъпи. Разбирателството с такива хора днес ще бъде особено лесно. Възможни са необичайни предложения или покани за интересни събития. 

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук