Овен – Ще бъдете изпълнени с нов оптимизъм, ентусиазъм и надежда. Чувствате се силни и физически здрави, сякаш можете да обгърнете целия свят с ръцете си. Това е чудесно време да направите следващата стъпка в любовен план.

Телец – Склонни сте да приемате днес нещата прекалено сериозно от гледна точка на нечии намерения. Възможно е да привлечете подкрепата на хората около вас в действията си. Следвайте интуицията си. Не позволявайте на обичайната ви логика да надделее.

Близнаци – Време е за малко почивка, обаче, не си позволявайте прекомерна релаксация. Използвайте деня, за да изчистите започнатите дела, препоръчва дневният ви хороскоп. Освен това е идеалното време да подновите стари контакти с приятели, които сте пренебрегвали в миналото.

Знаете ли коя е най-късметлийската зодия

Рак – Днес сте пълни с енергия и ще започнете да кроите планове за пътуване, може би за удоволствие или за работа. Шансът да подобрите финансовото си състояние може да намери пътя до вас по неочаквани канали.

Лъв – Амбицията, отдадеността ви и многото упорита работа най-после ще ви се изплатят. Опитайте се да не спорите с някои хора, които са близо до вас, защото рискувате да предизвикате истински скандал. Някой, когото не сте виждали отдавна, може изведнъж да се появи. Това ще е приятна изненада за вас.

Дева – Вие сте твърде сериозни. Денят е идеален, за да си дадете малко почивка, да се махнете от работа и да прекарате часове в компанията на приятели, които не ви натоварват с нищо. Работата няма да избяга.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Везни – Днес вие сте взискателни, както към себе си, така и към хората около вас. Тежка работа, трудни обстоятелства или дори лошо време може да ви подразни. Решаването на проблеми изисква търпение и концентрация, особено след като сте склонни да бъдете песимистични.

Скорпион – Общуването с другите е сърдечно и успокояващо. Намирате спокойствие в случайни разговори, без твърде много емоционални последици. Можете да свалите гарда и да използвате малко чувство за хумор, за да отворите вратите, където е нужно. 

Стрелец – Решението за промяна на посоката на действие изисква усилие от ваша страна. В първата фаза всичко изглежда лъскаво, ново и привлекателно. Но когато осъзнаете какво трябва да направите, за да изпълните започнатото, може да имате някакво разкаяние. Няма да е лесно!

Най-добрите родители според зодията

Козирог – Стремите се към свобода, но е по-добре да се въздържите, защото това не е благоприятен период за бунт. Изпълнявайте всички работни задачи дисциплинирано и своевременно, това е единственият начин да избегнете напрегнатите аспекти.

Водолей – Заобиколени сте от много хора. Вашата позитивност привлича и онези, чиито мотиви не са съвсем добронамерени. Не разкривайте лична информация, особено ако става въпрос за нещо за вашия любовен живот.

Риби – Не се затрупвайте с нови задължения. Старайте се да вършите минимални дейности. Отложете всичко, което не е необходимо да завършите днес. Избягвайте да харчите парите си напразно за дреболии. 

Зодията ви разкрива кой древноегипетски бог сте

Съвети на Фортуна
Този ден се смята за един от най-щастливите през първата четвърт. Вслушайте се в интуицията си, тя ще ви помогне във всичките ви начинания. 

Днес всяко ваше действие ще доведе до благоприятни последици, разбира се, ако носи положително послание. Опитайте се да държите под контрол емоционалните си импулси. Можете да посветите този ден на отдих на открито.

Денят е благоприятно време за сключване на договори, извършване на важни сделки. Можете също така да започнете нови проекти или да потърсите работа. Преместването на ново място ще има положителни последици.

Денят ще бъде плодотворен във всички видове комуникация. Половинката ви определено ще се вслуша във вашата гледна точка. Освен това е чудесно време да започнете нова връзка и да признаете чувствата си. Браковете, сключени в такъв ден, много рядко водят до развод.


Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.