В сряда програмният директор на БНТ Емил Кошлуков направи невероятно култов коментар за кървавото меле в столичния квартал „Люлин“, за което първо БЛИЦ съобщи

Оказа се, че Никулден също е вдъхновил Кошлуков за интересен коментар. С думите си той направо попиля веганите, но типично в негов стил го направи с финес.

„За Никулден веганите готвят водорасли плакия. На този ден разбират, че нещо е сбъркано генерално...“, написа той е личния си фейсбук профил.

Освен това Кошлуков сподели и други свои виждания.

„Вече ако кажеш, че някой се влачи бавно като охлюв, или че вади нож на умряло куче, те броят за расист и хомофоб, от същия дол дренки (дренки може все още да казваме). И ни препоръчват вместо метафората с умряло куче и нож, да казваме например „На увехнало мушкато вода полива'". Това е според поредната международна организация, която се бори за нещо, в случая ПЕТА, за права на животните и победа на световната вегетарианска революция.

За всичко обаче са виновни маите, щото не могат един свестен календар да направят. Само ни лъжат“, написа той.
 

БЛИЦ припомня, че преди време програмният директор на БНТ направи фурор с друг свой коментар, но той бе посветен на темата за килията на арестуваната бивша кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева.