„Eнтелегентнос, миличка, е да можеш да аргоментираш две противоположни твардения еднакво добре". Тази и други мъдри мисли можете да прочетете във "Фейсбук" страницата на Котарака Румен, където освен богатия си житейски опит той споделя и ежедневните си битки и истините, които са пред очите ни. Но не можем да видим.  

Румен, най-известният котарак на републиката, дава отговори на някои от вечните въпроси, които измъчват човечеството, като например:

„К.Р. знаеш ле ква е разликата междо леген и пет часа сутримта?

К.Р. ф пет часа сутримта неможе да се спи“

 

Но дори и знаменитост като котарака Румен има своите проблеми.

Неговите са основно два: не получава достатъчно лаврак и трябва да влиза в открити конфронтации със своя архивраг, котарака Цтрахил.

 „цношти начи както си бях вечерял и си бях зацпал ено хубаво целия и похърквах и по ено време чувам някой да драцка на прозорецат. и като поглеждам САМИЯТ ЦТРАХИЛ!!!“

Спираме с цитата до тук, защото продължението е неподходящо за хора със слаби сърца.

Румен е и известен модел за подражание поради позитивното отношение към външния си вид, с което вдъхновява последователите си да се приемат такива, каквито са.


„кат се гледам считам за омесно да се ваведе единица за красота един румен и понеже асам красиф очевидно точно един румен сичко останало би цледвало да е части от румена. така например лаврака е красиф половин румен“

Модерната визия на Румен към красотата е и една от причините, той да бъде сред водещите инфлуенсъри в българското дигитално пространство:

"В крайна сметка красотата може и да спаци света ама преди това ште мо раскаже играта"


Източник: Vesti.bg.