Американска разказа в профила си в Туитър за младеж, който ѝ пишел доста непристойни неща, и за това, колко бързо му намерила цаката. Такова отмъщение никой не е очаквал. 

През изминалите дни Кети Пфайфър от американския град Денвър получила оскърбителни съобщения там, където ги чакаш най-малко - в услуга за запознанства. 

Вместо комплименти младеж с името Лейк започнал разговора с нейните умствени способности.  

"Ти си една от онези горещи мацки, които всъщност са умствено изостанали. Съдейки по написаното в профила ти, това е така", написал Лейк.  

С такава грубост обаче Кети въобще нямала намерение да се примирява. затова тя намерила младежа в социалните мрежи, проучила го и се натъкнала на профила на баща му. Настанало времето, в което някой трябвало да каже на Старши какъв прекрасен рицар е бил възпитал. 

В съобщение жертвата на кибертормоза написала: "Извинявам се за безпокойството. Просто си помислих, че ще ви е интересно да знаете как вашият син общува с момичетата". Също така тя му изпратила скрийншот от съобщението на сина му до нея. 
 

В коментарите към поста ѝ в Туитър Кети са се свързали други "късметлийки", излизали на срещи с Лейк. 

Те споделили нови неприятни подробности за младежа. "По дяволите, излязох на среща с този преди няколко месеца. Беше много странен. Той ми разказа, че наскоро се е преместил и все още не си е намерил подходящото момиче", написа lo_lindley.

Също така момичето разбрало, че младежът е започнал кариера в компанията General Mills. То веднага писало на представителите на корпорацията. 

"@GeneralMills, откакто публикувах първия си пост, ми писаха четири момичета, които ми разказаха, че този младеж е жесток расист, който обича да манипулира хората. Също - той работи като пазач във вашата компания. Ако искате да знаете повече, напишете ми лично", написала тя. 

Засега компанията не е реагирала на съобщението на красавицата, но дори и отговор да няма, Кети е успяла добре да подреди наглеца. 

Сега за него, какъв човек е, знаят стотици хиляди хора. Постът в Туитър на момичето станал хитов: той е харесан над четвърт милион пъти и е репостнат над 15 000 пъти, пише в. "Сън".  

Превод и редакция: БЛИЦ