Блогърката от TikTok с прякор mistieknight е публикувала видео, в което тя  пържола с ютия. Необичайният начин на готвене на това ястие е разгневил една част от зрителите в мрежата.

Жената е поставила фолиото върху дъска за гладене и е разположила върху него парче говеждо месо. Тя е намазала стека с масло, поръсила го е със сол и смлян пипер и след това го е покрила с фолио. Впоследствие авторката на видеото взима предварително загрята ютия и притиска с нея пържолата.

В края на видеото блогърката е показала резултата: тя разрязва парчето месо, което е изпържено неравномерно. "Изглежда добре", казва заснелият кадрите, след което видеото е прекъснато.

В коментарите кулинарният трик за готвене на месо е оценен нееднозначно. „Чувам как Гордън Рамзи крещи от болка и ярост“, шегува се един от потребителите. „Кравата все още издава звуци“, споделя друг коментиращ, намеквайки за зле изпеченото месо.

По-късно героинята на видеото е отбелязала, че е приготвила пържолата с ютията само като шега и не е очаквала да види толкова много гневни коментари.

Превод и редакция: БЛИЦ


 
@mistieknight

Cook a STEAK with a clothing IRON! ##fyp ##funny ##cooking ##foodhacks ##food ##hack ##lifehacks

♬ original sound - Mistie Knight