Момиче се „разходи” с Google Maps и се натъкна на починалата си баба. Тъжната история бе разказана в TikTok от блогърката @sundrenched625.

Една от улиците, които видяла на картата, я върнала назад във времето. Тя забелязала пейзажи, които на картата си останали както преди няколко години. А пред къщата видяла баба си, починала през 2019 г. и не успяла да сдържи сълзите си. На снимките старицата седи в любимото си кресло до гаража.„Баба ми почина през 2019 г., но в Google Earth тя стои на улицата и се наслаждава на прекрасния летен ден”, разказва блогърката.Трогателното й клипче събра около 400 000 гледания и куп коментари. Жена си спомня как на карта на Google е видяло мястото на сватбата си и баща си, стоящ зад волана на камион, въпреки че той бил починал преди шест години.

Друга потребителка пък споделя, че е много разстроена, защото не е успяла да намери на картата починалата си баба. Снимките в Google вече били обновени и на тях се виждало семейството, което се нанесло в къщата й след това.