Въпреки това, че момичето не отрича, че е прибягвало до услугите на пластичните хирурзи, снимките в Инстаграм силно се различават от онова, което е в реалния живот.   

Моделката Альона Омович родом от Киев има над 1 милион последователи в Инстаграм. Момичето споделя с тях снимки, на които често позира само по бельо. 

Тънка талия, пищна гръд, ефектни бедра и големи чувствени устни - украинката има всичко, което се вписва в стандартите на социалните мрежи. 
 

Въпреки това момичето активно ползва фотошоп и променя външността си. Например, тя качи в сторито си клип, в който тя драстично се отличава от повечето си снимки в Инстаграм. 


Без грим и филтри Алена има по-човешки вид, а не лице на кукла, пропорциите на тялото не предизвикват почуда. А и слабото ѝ тяло не е чак толкова слабо. 


 Самата Альона не отрича, че си е увеличавала устните и гръдта. Но опровергава информацията за това, че пластичните хирурзи са работили върху дупето ѝ, талията ѝ и формата на носа ѝ, пише 300experts. 

Впрочем, в модния бизнес Альона попада още преди трансформацията си. Момичето е било само на 15 години. Тогава то е имало фамилията Богданова. 

Превод и редакция: БЛИЦ