Цветя, кокоси, ягоди и плодове са стандартните аксесоари за снимки, които пълнят лентите на социалните мрежи през летния период. Тази година обаче те бяха изместени от динята, с която се снима всяка себеуважаваща се моделка, пише в. The Sun. 


Към сочната мода се присъедини и звездата от британското риалити шоу "Остров на любовта" Зара Макдермот. 23-годишната моделка се снима с освежаващия десерт на плаж. 

В редицата на горещите любителки на дините се включи и приятелката на Зара Ели Браун. Тяхната съвместна снимка предизвиква силно желание за похапване на червеното месо на плода. 

Пред новата мода се оказа безсилна дори и Марго Роби. 30-годишната актриса сподели кадър, на който тя забива зъби в диня.  

Звездите от британски риалитита Меган Бартън-Хенсън и Кеди Макдермот също решиха да яхнат вълната, но по различен начин: едната държи в ръката си парче истинска диня, а другата си е прикрила гърдите с тематични картинки.  

42-годишната певица Майлин Клас пък използва динята като част от бански. Съдейки по размера, тя е скрила нещо внушително.  

Превод и редакция: БЛИЦ