Мнителна млада жена изпадна в шок, след като скрои номер на приятеля си, за да тества верността му. Тя трябваше да види как мъжът е съблазнен от скандално облечена красавица, която беше част от „капана“, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Действието се развива в последния епизод на YouTube поредицата „Да хванеш кръшкач“. Американката Кортни решила да подложи на изпитание верността на приятеля си, тъй като имала съмнения, че той е податлив на изкушения.
 
Скрита камера била поставена в кафенето, където стоял мъжът. Кортни станала свидетел как той флиртува с актрисата на име Теви, използвана като „примамка“, и с нескрито възхищение се наслаждава на гледката, когато тя му показва предизвикателна йога пози в оскъдно облекло. Накрая флиртаджията ѝ дава контактите си, за да могат да си уредят среща.
 
Епизодът веднага станал хит в мрежата.
 
По-късно станало ясно, че Кортни и приятелят ѝ се запознали в мормонската църква. Той ѝ изневерил веднъж, когато били още тийнейджъри. Един път пък го хванала да зяпа задника на друго момиче докато гледали заедно мач.
 
Това накарало Кортни да подложи на изпитание младежа. Актрисата Теви била изпратена от продуцентите на предаването в кафенето, където той и негов приятел седели на масата. В отделно помещение Кортни наблюдавала случващото се.
 
След скандалната развръзка тя звъннала на гаджето си по телефона и му се разкрещяла, че видяла всичко. Изобретателният мормон веднага измислил оправданието, че дал на съблазнителката номера си, само за да се отърве от нея по-бързо.
 
Кортни обаче му се вързала и обяснила пред продуцентите, че смята, че той казва истината.

 

 

 

 

 

 

 


Превод и редакция: БЛИЦ