Със сигурност много от нас са се замисляли какво се случва след смъртта. Но какво би се случило, ако имаше начин да хвърлим дори поглед върху това, какво ни очаква след този живот? Историята на Джон Дейвис може да даде отговори на някои от тези въпроси.

Джон Дейвис стана известен с необичайния си опит около смъртта. След като изпада в клинична смърт в рамките на седем минути след катастрофа със скутер, животът му се превръща в истинско приключение, което той споделя със света чрез канала си в YouTube The Other Side.

Съдбоносният инцидент се случва през 1987 г., но спомените на Джон за разминаването му със смъртта са здраво вкоренени в паметта му.

Веднага щом Джон бил на прага на задгробния живот, той бил посрещнат от духовен наставник на име Алън. 

Веднъж влязъл в удивително красивата сграда, Джон получил възможност да види като на кинолента настоящия си живот. 

Екраните на киното превъртали различни моменти от живота му, като се започнало от детството му и се стигнало до момента на смъртта му. 

Това преживяване дало на Джон да разбере, че всеки от нас има духовни водачи, които ни помагат да планираме живота си.

След това на Джон били показани изображения от предишните му животи. Той се видял като монах, занимаващ се с духовна практика, като търговец на обувки с ръчна количка, пълна с обувки, и като рибар, който лови риба за селото. 

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

Тези спомени от минали животи накарали Джон да си помисли, че може да има много повече от един живот.

Един от най-удивителните моменти от неговото преживяване близо до смъртта включвало посещение на огромна библиотека. 

Там той срещнал жена с дълга синьо-черна коса, която наблюдавала битка между индианските племена и американската кавалерия, състояла се на Земята преди 200 години. 

Този момент накарал Джон да се запита как могат да се наблюдават минали събития и той стигнал до заключението, че всичко, което съществува, по някакъв начин е записано в тази Божествена библиотека.

Завършвайки разказа си за отвъдния живот, Джон споменава среща с друга жена, която имала „коса с цвят на ягода“. 

Тя се приближила до него и го попитала дали е готова да му помогне с нещо. На което Джон отказа и сега съжалява, че е пропуснал възможността да научи повече за мистериозния свят на отвъдното.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук