Хайди обича да се преоблича, но не само в най-модерните тоалети, а в и детски дрешки. В частност, 24-годишната жителка на Орегон носи памперси и нарича своя интимен приятел "татенце", съобщава в. "Дейли Стар".

"Слагам си памперс, комбинезон и се мажа с всякакви детски лосиони. Имам си дори и биберони за възрастни. Това не означава, че използвам памперсите по предназначение, просто влизам в образ. Също обичам да си играя с играчки, особено с куклите", казва Хайди. 

Фото © MediaDrum World

 

Хайди твърди, че преструването ѝ на дете няма никакъв сексуален характер. По този начин момичето се опитва да си почива от проблемите на възрастния свят. "Мога да съм глупава и да скачам върху леглото, а понякога - тиха и сънлива. Когато ставам малка, забравям за всичките проблеми на възрастните. Също така ходя на срещи на същите като мен малчугани и техните опекуни. Обличаме се, гледаме анимационни филми и правим всякакви бели", разказва Хайди.   

Фото © MediaDrum World

 

Съществува цяла субкултура на хора, които обичат да се преобличат като деца. За нея Хайди научава само преди години, след което веднага става неин пълноправен член. Засека момичето не е готово да разкаже за увлечението си на своите родители, но затова пък е изцяло открита пред своя любим и своите приятели. "Често ме питат, дали се държа като дете по време на секс. Отговорът ми е "не". Когато правя секс, винаги се държа като възрастна", споделя Хайди.  

Фото © MediaDrum World

 

Приятелят ѝ дори ѝ позволява да го нарича татенце. При това Хайди се облича като дете, дори когато те излизат да се разхождат навън. По думите на момичето, минувачите реагират на дрехите ѝ крайно позитивно, като ѝ се усмихват. "Веднага почувствах облекчение, когато разбрах, че има цяла група хора, които ще ме обичат и приемат такава, каквато съм", казва Хайди.   


Превод и редакция: БЛИЦ