Загубила паметта си при ПТП 55-годишна жителка на Ню Йорк реши да се омъжи повторно за съпруга си, с когото бе живяла 12 години преди катастрофата, съобщава американският телевизионен канал Fox News. Анжела Сартин-Хартунг признава, че от скоро отново се е влюбила в съпруга си.

През 2013 г. тя била пометена от полицейска кола на пешеходна пътека, след което в болницата я въвели в изкуствена медикаментозна кома. 

Жената имала черепно-мозъчна травма, както и увреждане на нервите и частична загуба на слух и зрение.

Когато излязла от кома, тя била сигурна, че сега е 1988 година. Не си спомняла за смъртта на първия си съпруг, нито как е възпитавала децата си. Нямала никакви спомени и за сватбата със сегашния си съпруг Джеф, която се състояла през 2001 г.

Анжела се премества в Ню Йорк през 2012 г. от Оклахома, за да може дъщеря ѝ да учи в балетно училище. Но когато се събудила от комата, тя била сигурна, че дъщеря ѝ все още е дете.

"Паметта ми изчезна напълно. И сега ми се налага да запомням отново много неща, които са се случили през годините. Ето защо в къщата има толкова много снимки с мен и Джеф. Той е невероятен човек и това понякога ме кара да плача", казва Анджела.

Според нея тя се опитва да запълни живота с нови спомени.

Превод: БЛИЦ