2021 г. може да се окаже дори по-ужасна от 2020 г. Това ще се случи, ако предсказанията на Нострадамус се сбъднат поне частично, съобщават световните издания.

Френският астролог е направил няколко много интересни предсказания в своята книга от 1555 г. Повечето прогнози на Нострадамус са изключително неясни, но астролозите вярват, че именно 2021 г. е имала важна роля за пророка.

Специалистите смятат, че именно пандемията от коронавирус е станала началото на огромен брой нещастия, които човечеството ще трябва да изтърпи. Нострадамус е изброил много от тях, включително глад по цялата планета.

Ако се вземе предвид годишния хороскоп, през 2021 г. може да има зомби апокалипсис с вирус, който ще бъде пуснат от учените. Нострадамус е говорил за това, че 2021 г. може да бъде точно този момент, когато климатът ще достигне максималната си точка на промяна.

Тази прогноза се потвърждава от факта, че климатът се променя бързо и нивото на водата в световния океан продължава постоянно да се повишава. Също така Нострадамус е предупредил, че в Калифорния ще се случи ужасно земетресение. Той дори е посочил датата на бедствието - 25 ноември 2021 година.

Превод и редакция: БЛИЦ