Животът на британското кралско семейство е следен от хората така, сякаш е най-вълнуващата сапунка по телевизора - не минава и ден без нова серия! "Зрителите" има своите любими герои и събития, които те искат да гледат отново и отново, като топ сериите на сезона.  

Изглежда, че тъкмо кралският сериал да стане скучен и веднага изплуват нови подробности, които отново повдигат до небето интереса на зрителя. Съвсем наскоро майка стана Мегън Маркъл, а вече има информация за това, че Кейт Мидълтън иска още едно дете.  

Херцозите на Кембридж имат вече три деца - шестгодишният принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлота и малчугана на една годинка Луи. В момента съпругата на принц Уилям е погълната изцяло от възпитанията на децата, но кралският експерт Дил Дампър уверява, че феновете не трябва да изключват възможността за появата на още едно дете в семейството на Херцозите.  

Папарашки СНИМКИ на Кейт Мидълтън издадоха едни от най-големите й тайни!
 


Още едно дете би било допълнителен бонус за Кейт, който ще ѝ помогне да се отдалечи от кралските задължения и да се съсредоточи изцяло върху семейството.  

По-рано източници многократно съобщаваха, че херцогинята не е във възторг от многото задължения, затова всячески се опитва да им убягва. В миналото тя дори бе наричана "мързелива", защото посещаваше доста по-малко официални мероприятия, колкото останалите членове на кралското семейство.  

 

"Кейт вече се чувства уверена пред обществото, но, както са ми разказвали, тя предпочита да си остане у дома с децата", споделя Фил Дампър.  

Експертът разказва, че е бил учуден, когато Кейт и Уилям решили да имат трето дете, но за това, ужким, е настоявала повече херцогинята, все пак тя самата е израснала в многодетно семейство. При това те вече имат прекрасен пример за подражание - кралица Елизабет II и принц Филип са четири деца. 

 

Засега по този въпрос никаква официална информация няма, но херцогинята вече е заподозряна в нова бременност. Така или иначе, феновете вече се радват, все пак Уилям и Кейт са отлични родители.  

 

 

Източник разказа, че Кейт е категорично против децата да си седят у дома, все пак игрите на чист въздух са полезни не само за физическото здраве, но и "развиват творческото мислене и правят човека по-свободен".