Членовете на неформалния клуб на собствениците на автомобили "Тесла" в Пловдив хвърлят ръкавицата на белоградчишкото село Стакевци.

Илон Мъск видя СНИМКА на български фотограф и веднага отсече, че...

БЛИЦ припомня, че в сряда тамошният гурме ресторант се похвали, че най-богатият човек в света Илън Мъск е направил запитване за резервация на 24 април догодина.

Пловдив обаче е един от градовете с най-много е-коли с марка "Тесла", според данните на КАТ за деветте месеца на тази година са регистрирани 15 такива возила - 10 нови и 5 употребявани. Миналия месец в ресторант "Малката Марица" се проведе и национална среща на собствениците на такива коли.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

"Фирмената кола на ресторанта също е "Тесла", така че има какво да споделя с Илън Мъск. Каня го в града под тепетата, ще го разходя по улиците с моята "Тесла", за да види дали е приложима за всякакви пътни условия, и обещавам меню гурме", шеговито отбелязва собственикът на заведението Тихомир Монев, цитиран от "Марица".

"Пловдив бе първенец с първите две купени коли "Тесла" у нас още през 2015 година", припомня той. В момента над 600 българи карат е-колата на компанията на Мъск.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук