Всички сме чували за тях, но почти никога не се е случвало някоя от тях да си признае, че е такава. Става въпрос за жените, чиято професия е да са елитен ескорт на платежоспособни мъже.

Така обаче е Саманта Голф, която до декември 2017 г. си изкарва хляба именно по този начин.

Жената днес е на 42 г. и като цяло споделя, че би променила напълно живота си, ако можеше да върне времето назад. 

Днес Саманта е самотна майка и споделя опита и знанията си с цял свят.

Пред News.com.au Саманта разкрива какво можем да очакваме от всеки мъж според неговата професия. 

Юристите са най-разкрепостените мъже в спалнята без значение дали са адвокати по гражданско, търговско или каквото и да е друго право. Ако искате вълнуваща нощ, която да започне с наистина приятни разговори, това е "вашата" професия.

Пазителите на реда са забавни, приятни хора, които обичат и държат на семействата си. В спалнята обаче с тях всичко приключва наистина бързо. И това, че са мъже в униформа в никакъв случай не им носи бонус точки.

Мъжете в държавните структури са напълно наясно, че професията им е скучна, затова гледат да компенсират под чаршафите. Освен това са и джентълмени - биха донесли букет, шоколад, вино.

Саманта искрено препоръчва секса с програмист, защото по думите ѝ това са мъже, които са добри с ръцете. Обичат да се гушкат, обичат ролеви игри и имат добра хигиена.

Саманта признава, че най-извратените и странни неща, които са ѝ са се случвали са именно с лекари. "Те имат страхотни истории и наистина знаят какво да правят в спялната".

Саманта може да се похвали с някои известни личности, но избира да не го направи. Въпреки това казва, че сексът с тях не е като по филмите.Източник: Vbox7