Малката Алис, най-скъпата проститутка в САЩ разкри, че нейната промоционална оферта "Зона 69" все още е валидна за шурмоваците на "Зона 51". 

Въпреки това, че така наречения щурм на най-секретното място на земята, за което се предполага, че там правителството на САЩ държи извънземни, бе отменен, секс труженичката от Мунлайт БъниРанч в Невада се радва на огромен интерес от търсачите на извънземни. 

Алис, която вярва в съществуването на извънземен живот, каза, че предлага 50% намаление "за срещи от онзи вид" през септември. 


Извънземенсток, който се появи в резултат на голямата популярност на страницата във Фейсбук с името "Да щурмуваме Зона 51", трябваше да започне на 20 септември и да приключи на 22 септември по обед. 

Независимо от това, че фестивалът бе официално отменен от организаторите си на 11 септември, Алис заяви, че все още се очаква голям брой ентусиасти да щурмуват тайната военна база, затова интересът към офертата ѝ е все още голям. 


Говорейки пред Daily Star Online, тя каза: "Почти съм изцяло заета чак до края на септември с посетители, които искат да се възползват от моята оферта "Зона 69", затова аз смятам, че решението фестивалът да бъде отменен въобще няма да попречи на щурма на "Зона 51".

Във връзка с феномена "Зона 51" Алис е трансформирала своя луксозен апартамент в БъниРанч в такъв в стил "Зона 69" - сексуална фантазия с отвличане от извънземни. 

"В миналото бях медицинска сестра, затова имам редица медицински материали, които сега мога да използвам при фантазията с отвличането от извънземни.

Също съм си поръчала специална футуристична секс играчка, която може да снася желатинови яйца в дупка по желание на клиента и така да се симулира зачеване от извънземно", разказва проститутката.  

Алис също уверява, че има огромен опит в ролевите секс игри с извънземни и клиентите ѝ със сигурност ще останат доволни. 

Превод и редакция: БЛИЦ