26-годишната моделка от Санкт Петербург Кристина Романова наред с други красавици се бори в осмия сезон на риалити шоуто "Ерген" за сърцето на руския рапър Тимати. 


В многобройните си интервюта обаче момичето някак си е забравило да спомене, че не си търси само мъж, но и спонсор - при това на сайт за ескорт услуги. 

В социалните мрежи зрителите на шоуто проведоха истинско разследване и установиха, че Кристина не работи само като модел. 

Фото  cinderella-escorts.com

В анкета на сайта се посочва, че Каси - псевдонимът на момичето - макар и да живее в Санкт Петербург, е готова да работи във всяка една точка на света. 

Синеоката блондинка с натурална гръд си търси мъж, спонсор, от който тя очаква 20 000 евро месечно. 

За по-несериозни и богати клиенти има други тарифи: час с Кристина ще ви стъпи 1000 евро, едно денонощие - 6000, а цяла седмица 18 000 евро. Има и опция за две седмици, тогава цената е 35 000 евро. 


Фото  Instagram / kristina.romnva

В интервю по време на снимките на "Ерген" момичето признава, че не се надява много на успех. Все пак, по нейните думи, тя е доста тиха и скромна, не обича да се налага, а в този вид предавания тези нейни качества въобще няма да ѝ помогнат. 

"По време на снимките чувствах симпатиите на Тимур към мен. И не само аз, и другите момичета. Затова те ме намразиха още от първата минута", отбелязва Кристина. 


Фото  Instagram / kristina.romnva

И наистина, когато на купон моделката е появи с рокля с деколте допъпа, Тимати се впусна постоянно да ѝ прави комплименти за нейната визия. 

Съдейки по профила ѝ в Инстаграм, Кристина не се притеснява да се появява пред обществото в откровени тоалети и да публикува свои голи снимки. 

Зрителите на "Ерген" се разделиха на два лагера във връзка с разкрепостеното поведение на моделката, но затова пък рапърът е във възторг от нея. "Усещам, че тя притежава повече женска енергия", казва той. 

Превод и редакция: БЛИЦ