Американката Кристин Мей е изпълнена с много загадки. Що се отнася обаче до нейната фигура, момичето не смята за необходимо да крие нищо. Знойната моделка на Playboy е споделила фотография в Instagram, на която позира в откровен тоалет от марката FashionNova.

Момичето се появява в къса рокля с необичаен стил, която не предполага наличието на бельо под нея. Отгоре тънка тъкан едва прикрива гърдите, като едновременно с това ги разголва от неочаквана страна. Също така брюнетката показва плоския си корем и част от бедрата си.Феновете на момичето вече не могат да бъдат изненадани от пикантни снимки. Но те са посрещнали с възторг горещата визия на любимката си, като споделят, че откровеният тоалет много й отива. А някои толкова много са се впечатлили, че са изпуснали телефоните от ръцете си.

"Снимка, която ме накара да изпусна телефона си", "Изглежда много горещо", "Буквално не мога да отклоня поглед", пишат в мрежата. Кристин Мей може да изуми не само с формите си. Момичето се занимава едновременно с програмиране, въпреки че среща неодобрение от колеги, които я смятат за прекалено секси, за да се занимава с тази дейност.В същото време в средата на моделките Кристин не е харесвана много, понеже е твърде умна. Но американката не смята да се откаже от нито едно от своите занимания, доказвайки, че привлекателният външен вид и високата интелигентност могат отлично да се съчетават. „Не е престъпление да си красива и умна“, казва брюнетката.

Превод и редакция: БЛИЦ