Случка от улиците на наш град за пореден път успя да шашне потребителите на социалната мрежа Facebook. Сив "Фолксваген", който е от легердарната серия "Голф", изненада с волна или неволна маневра.

За случката, която е довела до значителни нерви на водача, много данни няма, но това не пречи на хората да изградят версии за инцидента. Не закъсняват и дежурните шеги на чужд гръб.

Ситуацията била заснета на 19 февруари в Монтана. Колата е увиснала на малка стеничка, която се намира между тротоара и паркоместата, които са малко по-високо. Гледката се допълва от кофите за смет, намиращи се на сантиметри от "композицията".

Поредното виртуозно изпълнение на водач или просто малшанс? Жителите на Монтана са разделени в коментарите, като някои смятат, че е проява на лош вкус да се правят шеги на гърба на водача.

Други гледат на станалото с огромна доза хумор, а пиперливите шеги не закъсняват. Вижте част от мненията на монтанчани:

"Важното е да се снима и да станем известни за 5 минути, а колко човека обаче попитаха има ли нужда да му се помогне?

Всички са "перфектните" шофьори, ама то се вижда по пътищата какво е в действителност и утре ще щракнат и сеирджиите. Заприличали сме на примати за едни лайкове да омаскарим всеки", пише Тихомир Б.

"На всеки може да се случи. Никога не се смейте на чуждото нещастие днес той а, утре вие. Ако е пиян извинение няма, но ако е станало неволно е кофти", добавя Христо П.

"Какво толкова? Може да се мушне още една кола. Колегата мисли и за другите - да има къде да паркират", отбелязва Валентина К.

"Виртуоз" в паркирането...", констатира Пепка А.

"Просто я е хвърлил в контейнера. Какво толкова", чуди се  местен жител.

"Не може да я му я откраднат така", пише Жоро А.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук