Езикът на тялото често казва много повече за всеки от нас, отколкото биха сторили стотици думи. Което е изключително важно за установяване на взаимоотношения, защото повечето емоции се предават невербално, пише "Дарик нюз"

Как поддържате краката си, когато седите? Какво разкрива за вашата личност обичайната ви поза в седнало положение?

Езикът на тялото също може да ни каже много за това кои сме и как се отнасяме към заобикалящата ни среда. 
 Позиция А

Хората, които седят така, са много креативни и харизматични. Те са спонтанни и не мислят твърде дълго за решенията, които вземат. Това може да създаде някои проблеми от време на време, но естественият им чар ще им помогне да излязат от деликатна ситуация.

Тези хора гледат на живота като на приключение и са отворени за нови преживявания. Те също са много популярни и лесно създават нови приятели, въпреки че много от тези връзки са мимолетни.

Позиция Б

Хората, които седят в тази поза, са истински мечтатели. Те имат богато въображение и могат напълно да се загубят в една мечта. Те са много съпричастни и могат лесно да установят контакт с други хора, но понякога се поставят на заден план заради това. Те са много добри слушатели, които са в хармония със собствените си чувства.

Позиция C

Това са хаотични хора, които имат много проблеми с концентрацията и седенето неподвижно. Умът им винаги се движи и често говорят, преди да мислят за въздействието на думите си.

Те лесно се отегчават и успяват за кратко да поддържат вниманието си. Те блестят най-много в напрегната среда с много стимули.
Във връзките те също могат бързо да станат незаинтересовани.

Позиция D

Това често са много умни хора, които мислят рационално. Те са точни, спретнати и подредени. Домовете им често са изключително чисти и спретнати, като всичко си има подходящо място.

Те са малко резервирани и няма да разкрият бързо всичко за себе си. И все пак те са много честни и не обичат да клюкарстват. Остават спокойни във всяка ситуация и не губят лесно перспективата.

Позиция Е

Тези хора са силно ориентирани към целите и много ценят кариерата си. Те отдават значение на поставянето на амбициозни цели за себе си и не са доволни от по-малко.

На лично ниво също обичат да си поставят цели, например когато става въпрос за здраве и любов. Те са перфекционисти във всичко, включително и за собствения си външен вид. Това понякога ги кара да загубят от поглед това, което вече имат, защото винаги се стремят към още.