Хлоя Морела е една от най-популярните модни блогърки. Благодарение на съветите ѝ за визия и грим момичето е следвано от над 1 милион последователи. Затова всяка нейна снимка се разглежда под лупа, а всяка нейна грешка се оценява като вселенски скандал.

И, разбира се, нейната поредна снимка не стана изключение. Хлоя не е забелязала на фотоса онова, което директно се набива в очите на всеки, пише в. Daily Star.  

Четете още: Има куп нередности в тази СНИМКА! Можете ли да ги откриете? 
 

Фото © Instagram/chloemorello

 

На снимката, която е събрала над 70 000 лайка само за един ден, момичето е облечено в златиста пола и черно горнище, допълнено с розови чорапки. В коментар под снимката се казва: "Приятели, необходима ми е вашата помощ! Тези чорапи развалят ли визията?". 

Четете още: 15 модела летни обувки, които можеш да съчетаеш с всичко (СНИМКИ)
 

Фото © Instagram/chloemorello

 

Но не чорапите успяха да привлекат вниманието на последователите. Специално внимание те обърнаха на полата, по-точно на необичайната рисунка върху нея с формата на мъжки полов орган. Един от потребителите написа: "Блестящият шланг - точно завършва образа".  

Фото © Instagram/chloemorello

 

По-късно Хлоя призна, че принтът е дело на мъжа ѝ. Момичето решило, че снимката ще бъде забавна, но не е очаквала толкова негативни коментари. 

Превод и редакция: БЛИЦ